Om savværket

På savværket har vi valgt at specialisere os i gode alternativer til trykimprægneret træ. Det betyder, at uanset hvilken træsort du vælger hos os, så vil vejrbestandigheden være i top, så du kan nyde dit træ i mange år.

Vi skærer i lærk og douglasgran, samt thuja og eg.

Vi har en lang række standardprodukter at vælge imellem. Har du ønsker eller forslag til profiler, der ikke allerede er at finde hos os, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan se på dine muligheder.

Vi prioriterer bæredygtigt træ i god kvalitet
Den høje kvalitet af træ opnår vi, gennem nære relationer med vores danske og lokale leverandører. De kender således vores strenge krav til god kvalitet.

I produktionen anvender vi miljørigtige produkter hvor det er muligt. Bæredygtighed og general omtanke for natur og miljø vægtes meget højt hos os i hele processen fra spirende træ til færdigt produkt.

Vil du vide mere om det rå træ som alternativ til den miljøbelastende trykimprægnering, kan du starte her

“Træ er genialt” – Læs her hvorfor

savværket

Savskåret træ

Savskåret træ er det træ, der kun er bearbejdet med sav. Vi skærer i standard og specialmål, det kan være til bindingsværk, plankeværk, konstruktioner og kalmarbrædder.

Forarbejdet træ

Træ, der bliver høvlet, flækket eller på anden måde forarbejdet i processen. Det gælder blandt andet: terrassebrædder, klinkebeklædning, blokhusbrædder, vindskedebrædder, underbeklædning m.m.

kalmarbrædder
Levering af douglas
www.nyfillerupsavvaerk.dk