Om savværket

På savværket har vi valgt at specialisere os i gode, alternative træsorter til trykimprægneret træ.

Det er primært rødkernetræ, lærk og douglasgran, men også eg og rødgran.

Til nybygningen, til renoveringen, til haven, til dyrene, til den lille reparation, til sløjdbænken – vi skærer træet præcist i den træsort og det mål, som du ønsker.

Ud over en lang række standard produkter, har vi på savværket en bred kontaktflade, så kontakt os med dit projekt og lad os hjælpe dig med det.
Har du ønsker eller forslag til andre profiler, er du velkommen til at henvende dig.

Vi er også et savværk i traditionel forstand.
Den høje kvalitet af træ opnår vi, gennem nære relationer med vores primært danske og lokale leverandører. De kender således vores strenge krav til god kvalitet.

Spån til tag og facade beklædning har vi, som et af vores hoved produkter. Spånene skærer vi på egen spånautomat. I produktionen anvender vi miljørigtige produkter, hvor det er muligt for eksempel til smøring, drivmidler mv.

For os er den miljørigtige produktion og bæredygtighed i produktionen et naturligt valg.

Vores fokus ligger primært på at levere godt træ. Vi hjælper også gerne med løsninger, når det gælder special opgaver og større projekter.

 

Vil du vide mere om det rå træ som alternativ til den miljøbelastende trykimprægnering, kan du starte her

“Træ er genialt” – Læs her hvorfor

savværket

Savskåret træ

Savskåret træ er for god ordens skyld det træ, der kun er bearbejdet med sav. Vi skærer i standard og specialmål, det kan være til bindingsværk, plankeværk, konstruktioner (stolper, bjælker, brædder og planker) og kalmarbrædder (skiver skåret af en stamme.)

Forarbejdet træ

Træ, der efter at det er savet er høvlet, flækket eller på anden vis forarbejdet. Det gælder blandt andet: terrassebrædder, klinkebeklædning, blokhusbrædder, vindskedebrædder, underbeklædning m.m.

www.nyfillerupsavvaerk.dk